Wintersport in Les Diablerets

Skiën en snowboarden op 100 km aan piste in Les Diablerets tussen 1200-3000 meter hoog.

Les Diablerets (“Het Huis van de Duivel”) is een mooi dorpje dat verbonden is met Aigle door middel van een prachtige treinreis. Het dorpje heeft drie hele verschillende bergen. Meilleret (1949 m) ligt voor het grootste gedeelte onder de boomgrens en ligt naast het drukke skigebied van Villars. De Isneau (2110 m) heeft een paar fijne, zonnige afdalingen voor beginners en semi-gevorderden. Ook is er een geweldig park met een paar half-pipes en er is een gletsjer op Diablerets op een frisse, maar sneeuwzekere 3000 meter. Villars is een populairdere vakantiebestemming, maar het gezinsvriendelijkere Les Diablerets kan zichzelf ook zeker aanprijzen als een mooie vakantiebestemming.

Ski Les Diablerets from the Netherlands

Waar te eten en te feesten

De MTB is waarschijnlijk de drukste après-skiplek in het dorp. Het Ormonan-hotel en het Eurotel Victoria zijn ook erg populair. Hier wordt in Saloon La Porte en Atomix tot in de late uurtjes gedanst.

Uw bestemming bereiken

Met het openbaar vervoer

De beste bestemming voor toegang tot de pistes van het openbaar vervoer in dit skigebied Les Diablerets. Het resort werkt het Snow'n'Rail regeling, het verstrekken van een korting van 20% op de gecombineerde reisbiljet en skipas. Uit Nederland, zullen de meeste treinreizigers verandert bij Basel of eventueel Zürich.

  • Van Zurich de minste reistijd is 3 hrs 38 mins met slechts 2 veranderingen gaan via Lausanne / Aigle. Typisch, een volwassene op een dag gecombineerd ticket is 200.80 SFr, teruggebracht tot 125.60 SFr met een Zwitserse halve-prijs kaart.
  • Van Basel de minste reistijd is 3 hrs 47 mins met slechts 2 veranderingen gaan via Lausanne / Aigle. Typisch, een volwassene op een dag gecombineerd ticket is 188.00 SFr, teruggebracht tot 119.20 SFr met een Zwitserse halve-prijs kaart.

Indicatieve prijzen voor reizen naar Villars. Klik hier om de prijzen voor de andere bestemmingen te vinden. Onder het Snow n Rail combiticket regeling de extra kosten voor een tweedaagse pas is 42.40 SFr.

Over de weg

  • De afstand vanaf Zurich is ongeveer 246 km en de reistijd is ongeveer 2 uren 45 mins.
  • De afstand vanaf Basel is ongeveer 226 km en de reistijd is ongeveer 2 uren 20 mins.
  • De afstand vanaf Geneva is ongeveer 130 km en de reistijd is ongeveer 1 hr 38 mins.

Voor actuele route-informatie kunt u het best gebruik maken van een kaart en naar de lokale wegomstandigheden informeren.

Klik hier voor een routebeschrijving op Google Maps.

Nabijgelegen oorden

Bestemmingen in de regio zijn Villars en Glacier3000.

Weersvooruitzicht

Pistekaart van Les Diablerets

Pistekaart Les Diablerets