Over deze site

Je zou graag een beetje meer over deze site weten. Ik ben ook geïnteresseerd om te weten wat je ook denkt, dus neem gerust contact op met de correcties en suggesties te komen.

Ik heb een skiër voor een lange tijd, en toen ik verhuisde naar Zwitserland in 2007 was ik vastbesloten om te profiteren van de gelegenheid om zoveel prachtige skiën zo dichtbij te hebben. Tijdens de wintermaanden bezocht ik een skigebied rond een keer per week - en we hadden ook een goed aantal weekendjes weg en wintervakantie als een gezin met onze peuters en tieners.

Als fervent technoloog en fotograaf als skiër, het duurde niet lang voordat ik dacht over het zetten van mijn ervaringen op het web. Aanvankelijk hoopte ik een wiki of iets collaborative doen, maar had niet veel belangstelling krijgen. Daarna vestigde ik op een blog (nog loopt - Volg de onderstaande link)., En wanneer de informatie die ik had vergaard was voldoende breed, stel ik deze website.

Nic Oatridge

De titel van de website is belangrijk. Ik ben niet proberen om een ​​site te maken alleen voor skiërs. Er zijn vele andere winterse activiteiten die ervoor zorgen dat iedereen kan genieten van de bergen in de winter. Zwitserland is waarschijnlijk het beste land ter wereld om te voorzien in de winter toeristen, en zeker de ervaring niet beginnen en eindigen met het skiën. De site is ook niet beginnen en eindigen met Zwitserland, en ik onder andere resorts die gemakkelijk vanuit Zwitserland te krijgen zijn, maar buiten de grenzen van het land liggen.

Hopelijk de site werkt goed op uw mobiele apparaat. De gedrukte versie van de site pagina's moet ook nuttig zijn.

Ik heb de verleiding weerstaan ​​om te veel informatie op de site zijn onder meer of de navigatie verzwaren. Er is inderdaad een veel content op de site niet beschikbaar is via de navigatie-instrumenten, en wat dat is, maar het is niet gemakkelijk om gewoon te vinden, omdat het onoverzichtelijk van de site voor de 95% van de mensen die willen om informatie te krijgen over de belangrijkste resorts snel en gemakkelijk.

Ik ben ook niet proberen te concurreren met de sites die perfect adequate informatie over de grote resorts te geven. Wat ik hebben zich gericht op hoe om resorts te krijgen vanuit Zwitserland en bieden wat is waarschijnlijk de enige Nederlandse taal gidsen voor een deel van de middelgrote of opmerkelijk kleine resorts.

Ik ben niet een native speaker Nederlands, dus gelieve mij adviseren van correcties op mijn tekst. Ook kunt u mij voorzien van uw feedback en een advies over het ontwikkelen van mijn netwerk van content providers verder. Een grote sponsorovereenkomst zou waarschijnlijk naar beneden gaan goed ook!